Lika nekretnine

Online HACCP radionica HGK

Objavljeno: 01.06.2021

OTOČAC - Odjel za obrazovanje Hrvatske gospodarske komore organizira besplatnu online HACCP radionicu, kao dio Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom koja će se održati u utorak, 8. lipnja, u 10 sati.

Na radionici će sudionicima biti predstavljeni propisani uvjeti u području sigurnosti hrane i objašnjene obveze subjekata u poslovanju s hranom. U praktičnom će dijelu sudionici biti upoznati s načinima udovoljavanja propisanim uvjetima te s primjerima iz prakse radi izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane temeljenih na HACCP načelima.

HACCP radionica je besplatna, a namijenjena je svim subjektima u poslovanju s hranom, voditeljima i članovima HACCP tima koji u praksi uspostavljaju, provode i održavaju sustav sigurnosti hrane kao propisanu obvezu povezanu s odredbama Zakona o hrani te svima zainteresiranima koji na bilo koji način sudjeluju u provedbi toga zakonodavnog okvira u proizvodnji, preradi ili distribuciji hrane u prehrambenom lancu.

 

Više informacija i prijavni obrazac nalaze se web stranici HGK.

 

M.K. 

Novalja.coom