Lika nekretnine

Održan 19. Uspon na Zavižan

Objavljeno: 26.06.2022

KRASNO  - Jučer je održan 19. Uspon na Zavižan. Bila su dva starta, jedan iz Senja, a drugi iz Krasna. Evo i rezultata.

Za uspon sa startom iz Senja među ženama najbolja je bila Paula Vrdoljak – BC Ciklus Zagreb, druga je Tea Kralj – Naturel Box iz Škofje Loke i treća Zrinka Ožegović iz Zagreba.

Među muškarcima u ovoj kategoriji najbolji je bio Tomislav Katalenić – Klub Sic iz Zagreba, drugi je Alen Jovanović-Verbanac – BK Žminj iz Pule i treći Lovro Marčelja.

Za one iznad 40 godina najbolji rezultat je postigao Krešimir Franić iz Rijeke, drugi je bio Primož Koražija, a treći Rene Rubeša – BK Campetto iz Rijeke.

Za uspon sa startom u Krasnu, među ženama najbolja je bila Morana Durbešić – BK Novigrad iz Rijeke, druga je bila Dorotea Čargonja iz Rijeke, a treća Valentina Pilčić – BK Grobnik iz Rijeke.

Među muškarcima najbolji je bio Aleksandar Mataruga – BK Novigrad iz Rijeke, drugi je bio Toni Marić – BK Barkan iz Otočca, a treći Denis Mokrovčak iz Čavli (Rijeke).

Za one iznad 40 godina najbolji rezultat postigao je Nino Berta – BK Faust Vrančić iz Koprivnice, drugi je bio Ivica Biondić – BK Competto iz Rijeke i treći Boris Kajfeš – BK Competto iz Kastva.

M.K. 

Novalja.coom