Lika nekretnine

Tridesetodnevnica za hrvatski narod i domovinu Hrvatsku uoči Dana domovinske zahvalnosti 2022.

Objavljeno: 03.07.2022

ZAGREB - Katolička karizmatska Obnova u Duhu Svetom uputila je poziv na molitvu i sudjelovanje na trideset misa i zagovorničkih molitvi za hrvatski narod i za domovinu Hrvatsku uoči Dana domovinske zahvalnosti.

Tridesetodnevnica počinje u srijedu 6. srpnja i završava u četvrtak 4. kolovoza 2022. Organizatori pozivaju “da i u ovoj osmoj tridesetodnevnici budete s nama u molitvi, postu, žrtvi i svetim misama. U ovoj godini molit ćemo Oca u Isusovo ime za sve nakane, kao što nas je on poučio: »Zaista, zaista, kažem vam: što god zaištete u Oca, dat će vam u moje ime. Dosad niste iskali ništa u moje ime. Ištite i primit ćete da radost vaša bude potpuna!« (Ivan 16, 23-24).”

Oni koji nisu u mogućnosti sudjelovati na misama mogu tih 30 dana moliti krunicu ili neku drugu pobožnost, izmoliti Slava Ocu ili Očenaš, prikazati post ili neko drugo odricanje na tu nakanu. Ako ne možete sudjelovati na misama, tih 30 dana možete moliti krunicu ili neku drugu pobožnost, izmoliti Slava Ocu ili Očenaš, prikazati hodočašće, post ili bilo koju drugu žrtvu na ove nakane.

Želja je Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetom da se “kao narod združimo u zajedništvu molitve i prinosa Bogu s pouzdanjem da će Bog »učiniti puno izobilnije negoli mi možemo moliti ili zamisliti« (Ef 3, 20).”

IKA/M.K.

 

Novalja.coom