Lika nekretnine

DMK Startup Hub – grupne konzultacije

Objavljeno: 12.02.2023

OTOČAC - U okviru regionalnog programa poslovne podrške kroz projekt DMK Startup Hub, jednom mjesečno će se održavati online grupne i individualne konzultacije sa stručnjakom na određenu temu, podršku, savjetovanje i povezivanje s poduzetnicima koji posluju u djelatnosti turizma i uslužnih djelatnosti.

Projekt realizira Županijska komora Otočac, u suradnji s Centrom za održivi turizam iz Karlovca. Otvorene su prijave za grupne konzultacije 23. veljače s početkom u 13 sati.

Program je prvenstveno namijenjen menadžerima na svim razinama, voditeljima poslovanja u mikro i malim turističkim i uslužnim poduzećima te destinacijskim menadžment kompanijama i nije teritorijalno ograničen, jer se konzultacije održavaju online.

U ovom procesu stručna osoba pomaže zainteresiranima unaprijediti poslovne vještine i učinkovitije koristiti vlastite potencijale.

Hrvatska gospodarska komora pruža članicama podršku u unapređivanju poslovnog modela

uslužnih poduzeća, upravljanja stavovima klijenata, upravljanja očekivanjima i percepcijom pružene usluge, upravljanja kvalitetom u uslužnim poduzećima, operativnom poslovanju turističkih agencija te destinacijskog menadžmenta – priopćava HKG Županijska komora Otočac.

M.K.

 

Novalja.coom